lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesäclutcheja!


Tää oli siis niin hyvä oivallus!


Halusin jotakin erilaista, mutta simppelin näköistä. Surffailin netissä ja löysin tubesta videon, jossa joku teki kirjekuorilaukkua pöytätabletista. Innostuin itsekin, mutta sopiva tabletti piti löytää.


Tämän ostin 50 snt:llä Anttilan löytötorilta. Ompelin käsin jättinepparin (1,5 cm:n halkaisija) kiinnittämään läppää. Ompelujäljet piilotin päällipuolella napin alle, jonka liimasin kankaaseen. Muovinapista sain navy -henkisemmän kietomalla ohutta juuttinarua sikin sokin sen ympärille. 


Reunat ompelin sentin päästä reunasta suoralla ompeleella. On tärkeää jättää tilaa nepparia kiinni ommellessa, jotta laukkuun mahtuu jotain muutakin kuin kirjekuori!


Tämä tabletti löytyi JYSKistä 3,99 € hintaan. Reissullani oli sopivasti bootsit jalassa, ja siihenhän tämä matchaa hyvin.


Taas noin sentin päästä reunasta suoralla ommellen kiinnitin reunat yhteen. Muita materiaaleja kuin kangasta ommellessa kannattaa varoa niin neulaa, kuin materiaalin kiinnijäämistä syöttäjiin.


Tässä vielä kuva nepparisysteemistä.
Ompelujälkien peitoksi liimasin avaimenperän kiinnitysrenkaan :)

Kannattaa muistaa, että tavarat, joita kotoakin löytyy, voi hyödyntää niin paljon muuhunkin kuin siihen, johon niiden suunnittelija on ne tarkoittanut. Se tekee elämästä paljon rikkaampaa :)

Love ya!
Tiia :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti