lauantai 12. heinäkuuta 2014

Simpukkaiset kesäkassit

Summer, summer, summer!


Idean sain tuunattavasta laukusta, mutta päätinkin suorittaa sen alusta loppuun itse tehtyyn versioon. Pieni pala valkoista satiinia pääsi hyötykäyttöön, samoin helmivarastoni :)


Silitin tukikankaan nurjalle puolelle, johon myös piirsin kuviot. Kotikoneella siksakkasin kuvioiden reunat estäen purkautumisen. Irti leikattuani ne satiinista aloin suunnitella koristelua.


Piirsin koristelulinjatkin nurjalle, jotta ne menisivät varmasti suoraan. En kuitenkaan ole niin pro, että käyttäisin kangaskynää, lyijärillä vaan!


Hannu ja Maunokin pääsivät kuvaan :)


Koristepaloja oli noin miljoona, joten hommaa tässä oli kyllä pitkäksi ajaksi. Kovin montaa ei kuitenkaan voinut yhteen menoon tehdä, sillä sormenpäissä alkaa tuntumaan neulan läpi tökkiminen.


Ja sitten asettelua ja mallailua sopiviin paikkoihin. Ensin ompelin käsin koristeet kiinni, sitten vasta etu- ja takakappaleen kiinni toisiinsa. 




Vuorit tein samalla kaavalla kuin päällypuolenkin. Värit vaihdoin kuitenkin päikseen, koska eri väriset vuorit näyttivät paremmalta kuin saman sävyiset.


Tässä vielä lähikuvaa...


Lopuksi, kun hihnakin oli kiinnitetty, sivelin värittömällä kynsilakalla  vielä varmistukseksi kuvioiden reunat, etteivät ne voisi purkautua.


Kuinka ihanaa onkaan päästä käyttämään näitä Suomen kesään! Aurinko hivelee poskia, vesi säkenöi ja minä tallustelen tällainen olallani pitkin maita ja mantuja :) <3


Love ya!
Tiia :)<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti